Loading...
O nama 2018-07-02T11:31:32+00:00

Gardening MNE d.o.o  – Podgorica

 

Postavljamo nove standarde u uslugama održavanja zelenih površina, efikasnosti u radu i profesionalnosti sa ciljem maksimalnog zadovoljenja potreba svojih klijenata.

Visok kvalitet usluga koje pružamo postižemo zahvaljujući uigranosti i efikasnosti našeg osoblja koje je prošlo odgovarajuće obuke i posjeduje sertifikate za rad.

Svi naši zaposleni su uniformisani i maksimalno profesionalni. U radu koristimo izuzetno kvalitetne mašine, sredstva za rad i materijal svjetski poznatih proizvođača i sva sredstva za održavanje posjeduju sertifikate o kvalitetu i ekološkoj ispravnosti i kao i zdravlju i bezbjednosti na radu.

Najbolji pokazatelj uspješnosti poslovanja i kvaliteta rada jeste zadovoljstvo naših klijenata i brojne preporuke koje od njih dobijamo.

Kvalitet rada, efikasnost i profesionalnost omugućuju nam da budemo među prvima u oblasti održavanja zelenih površina.

Bilo da se radi o velikim poslovnim i stambenim objektima ili manjim dvorištima, naša firma će jedna ko odgovorono voditi brigu o oplemeniti povjerene zelene površine.

Sarađujemo sa mnogim renomiranim firmama u Crnoj Gori i regionu, među kojima smo izgradili imidž pouzdanih, ekspeditivnih, korektnih poslovnih partnera.

Usluge koje nudimo:

Projektovanje i uredjenje dvorišta

Postavljanje i održavanje zelenih površina

Hortikultura

Održavanje biljaka u enterijeru

Postavljanje ukrasnih staza i žardinjera

Postavljanje hidrosistema

Postavljanje ukrasne rasvjete

Pjeskarenje trotoara i fasada

Sadjenje ukrasnog drveća i ostalih biljaka